AL ONZE BIEREN HEBBEN EEN VERHAAL

Koddige Kameraad, Olijke Onkel, Bokkige Boer of Nustige Neef
een alliteratie naar familie, buur of (goede) vriend

Gehele jaar verkrijgbaar

Bij Bronneger Bier hebben we een breed scala aan bieren die aan elke smaak tegemoetkomen. Of je nu houdt van een verfrissend speciaalbier na een lange dag of de voorkeur geeft aan een rijke, robuust vol bier bij een knapperend haardvuur, we hebben iets speciaals voor jou. Onze bieren worden met liefde gebrouwen en vertegenwoordigen het beste van wat Bronneger Bier te bieden heeft.

TOFFE TANTE

Het voor onze hartstochtelijke maar voor alle sterke tantes gebrouwen blond bier is fruitig en licht kruidig van smaak, zoals wij zouden zeggen: het onstuimige blond.

JOLIGE JUFFER

Dit weizenbier is net als haar naamgever niet te temmen en immer opgetogen. De smaak is zacht, licht zuur met weinig bitterheid, zoals wij zouden zeggen: de uitbundige weizen.

OLIJKE ONKEL

Deze naar de ondeugende oom en tevens brouwmeester vernoemde dubbel is lichtzoet van smaak en heeft een klein hop- bittertje, zoals wij zouden zeggen: de tongstrelende dubbel.

NUSTIGE NEEF

Voor alle neven gebrouwen, kribbig en brutaal van karakter, moutig, kruidig maar vooral krachtig van smaak, de noeste tripel.

KODDIGE KAMERAAD

Dit voor alle kameraden, broeders en lotgenoten gebrouwen bier is donker van kleur, zwaar en vol moutig, zoals wij zouden zeggen: de doldwaze quadrupel.

Seizoensbieren

Bokkige boer

Een heerlijk ondergistend najaarsbier met een zoete speculaasachtige geur en met moutige en kandijsuiker achtige tonen.

Jolige juffer

Niet te temmen en immer opgetogen. De smaak is zacht, licht zuur met weinig bitterheid: de uitbundige weizen.

Zwierige Zusje

Verleidelijke aroma’s van citrus en kruiden dansen als het vrolijke zusje, samen met een verfrissende en lichtfruitige smaak.

Waar te koop?

Kom langs in ons proeflokaal35+ speciaalbieren of koop het bij de lokale slijterij.